DİYARBAKIR / BİSMİL - Şefkat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Hemşirelik Haftası vesilesi ile okulumuza TÜGVA nın destekleriyle Bismil Devlet Hastahanesi Eğitim Koordinatörü Bilal ANĞAY tarafından 9. sınıf öğrencilerine Meslek tanıtımı yapıldı. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz.

May

Engeliler Haftası kapsamında okulumuzda öğrenciler tarafından Fatma BAYRAM hocamızın gözetiminde pano hazırlandı emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Tarih Öğretmeni Özgür AÇMAZ tarafından öğrencilerle birlikte hazırlanan afişler okulumuzun Tarih Köşesine aslıdı. Tarih Köşemiz öğrenciler tarafından ilgi ile karşılandı.

May

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk Dilli ve Edebiyatı Öğretmneleri Mahmut ASLANHAN ve Tuncay DEMİRTAŞ tarafından pano süslendi

May

Okulumuzda Bağımlılıkla Mücadele Kapsamında Okulumuzun Rehber Öğretmeni Muhammed YAVUZ tarafından öğretmenlere bağımlılıkla mücadele kapsamında bilgilendirme verildi

May

İlk Yardım Müdahlesinin İngilizce anlatımı yapıldı. İngilizce Öğretmenimiz Muhammet ŞAĞBAN tarafından sınıflarda İngilizce olarak ilkyardım eğitimi uygulamalı oalrak anlattı.

Okulumuzda 22 Mart Dünya Su Günü Kapsamında Pano hazırlandı

Mrt

Teknoloji Bağımlılığı kapsamında okulumuz Rehberlik Servisi tarafından pano hazırlnadı

Mrt

14 MART DÜNYA TIP BAYRAMI VESİLESİ İLE OKULUMUZDA PANO DÜZENLENDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuzda Obezite Eğitimi hakkında okulumuzun Meslek Öğretmeni İbrahim Halil YAŞA tarafından öğrencilere bilgi verildi.

Mrt

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde her hafta yapılan deneme sınavına okulumuzun 12. sınıf öğrencileri de katılmaktadır.

Mrt

Okulumuzda MESEM kapsamında hafta sonu dersleri devam etmektedir. Cumartesi ve Pazar günleri meslek öğretmnelermiz tarafından işletmelerde çalışan öğrencilerimize dersler verilmektedir.

Mrt

Okulumuzun müdür yardımcısı Sabri YAVUZKILIÇ tarafından düzenlenen müzik şöleni ve  "Bir Okumuşun Evlenmesi" adlı tiyatro oyunu okulumuzun 10.sınıf öğrencileri tarafından oynandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Şbt

Okulumuzda öğrenim gören öğrenciler okulumuzun konferans salonunda ve Bismil Devlet Hastahanesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimini aldılar

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük deprem felaketinin yıldönümünde okulumuzda hayatını kaybeden vatandaşlarımız iiçin saygı duruşunda bulunuldu. Saat 9.30' da deprem tatbikatı gerçekleştrildi.